Blog

 
 
 
Nieuwbouwvilla in groene rand van Gent

Elegante Nieuwbouwvilla in Gent

In de rand van Gent, nabij de Leie en omgeven door het groen, is deze strakke nieuwbouwvilla gerealiseerd door Conqor op een perceel van 630m². 

 
Conqor nieuwbouwvilla Roeselare

Stijlvolle nieuwbouwvilla in Roeselare

In het bloeiende Roeselare realiseert Conqor een charmante nieuwbouwvilla in een groene setting. Als totaalaannemer voert Conqor alle werken uit, van planning tot oplevering.

 
Conqor - totaalrenovatie

Stijlvolle totaalrenovatie van Kortrijkse karakterwoning

In het bruisende Kortrijk renoveerde Conqor dit karaktervol pand. Als totaalaannemer voerde Conqor alle werken uit, van planning tot oplevering.

 
Conqor - totaalrenovatie in Brugge

Brugs karakter in een nieuw jasje

In een deelgemeente van Brugge realiseerde Conqor een mooi investeringsproject. De Brugse karakteristieke woning werd heel grondig gerenoveerd met respect voor het authentieke karakter. Eigenzinnig, uniek, 100% Conqor!

 
aannemer Conqor - realisatie Roeselare Gent Kortrijk Brugge

Eigenzinnig unieke nieuwbouwwoningen

In Roeselare bouwde Conqor deze twee unieke, eigenzinnige halfopen woningen. Dit privé-project kreeg een bijzondere architectuur die verrassend uit de hoek komt.

 
aannemer Conqor - renovatie Roeselare Gent Kortrijk Brugge

Authentieke charme

Conqor, aannemer voor totaalrenovaties en bouwen op maat, verbouwde deze private woning te Roeselare. Conqor vertaalde de wensen van het bouwkoppel in een stijlvol concept en coördineerde het volledige project van A tot Z.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons