Bouwen op maat

Wil je bouwen op maat? Conqor realiseert jouw woondroom. Samen met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale ontwerp en bouwplan. Als totaalaannemer verzorgen wij het volledige traject
van A tot Z. Zo bouw je op maat zonder zorgen.

 
 
  • Totaalrenovatie door Conqor all-in aannemer
  • Inrichting hal, totaalrenovatie door Conqor all-in aannemer
  • Inrichting keuken, totaalrenovatie door Conqor all-in aannemer
  • Totaalrenovatie door Conqor all-in aannemer
  • Inrichting slaapkamer, totaalrenovatie door Conqor all-in aannemer
  • Inrichting badkamer, totaalrenovatie door Conqor all-in aannemer
 
 

Van kennismaking tot service na oplevering

01

Verkennen

Bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak. Wij horen graag jouw plannen. Op basis van een eerste gesprek en jouw ideeën ontvang je een initiële raming.

02

Ontwerpen

We zoeken samen de juiste architect en ontwerpen de woning van jouw dromen. Plannen krijgen vorm. Details worden uitgewerkt. Een uitgebreid lastenboek wordt voorzien van een correcte kostprijs. Eén vaste offerte voor je volledige project.

03

Kiezen

Liever een strakke architectuur of een landelijk karakter? We bouwen in jouw eigen stijl. Het interieur krijgt vorm volgens jouw voorkeuren. Kies de kwalitatieve materialen en afwerking bij ons uitgebreid netwerk van leveranciers.

 
04

Uitvoering

Onze vakmannen realiseren jouw exclusieve woning. Je projectleider houdt je steeds op de hoogte van de vooruitgang tijdens vaste overlegmomenten.

05

Oplevering en service

Jouw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd binnen de afgesproken termijn en budget. Ook na de werken staan we garant voor een vlotte dienst na oplevering.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons