Eigenzinnig unieke nieuwbouwwoningen

 
 
 
 

In Roeselare bouwde Conqor deze twee unieke, eigenzinnige halfopen woningen. Dit privé-project kreeg een bijzondere architectuur die verrassend uit de hoek komt.

BIJZONDERE LOOK & FEEL

De hoogstaand afgewerkte halfopen bebouwingen stralen karakter uit. De houten gevelafwerking in Barnwood, geeft deze woningen een unieke look & feel. De daken werden uitgevoerd in zink staande naad met Pigmento bruin zink. Door de gesloten voorgevel is er heel wat privacy terwijl de open achtergevel met vele ramen deze woningen een zeer ruim, lichtrijk gevoel geven. Dit alles zorgt ervoor dat deze woningen echte eyecatchers zijn!

Ook in het interieur van deze woningen wordt het unieke karakter doorgetrokken. Zo ontdek je in het oog springende tegels in de inkomhal en een speels groen geschilderde trap. De leefruimte in parket en keuken hebben een subtiele connectie dankzij de patio en de grote raampartijen. De keukenruimte werd tot in de nok opengetrokken voor het vergroten van het ruimtegevoel. De volledig ingerichte keuken met bijzonder afwerking en uniek Frankies design is het kloppend hart van de woningen met zicht op de recent aangelegde zonovergoten tuin met terras.

Dankzij het gebruik van kwaliteitsvolle & duurzame materialen voldoen de instapklare woningen aan alle hedendaags comfort. Daarnaast zijn de woningen ook zeer energiezuinig en werd volledig geschilderd en voorzien van design verlichtingsarmaturen.

BOUWEN EN VERBOUWEN

Wil je graag bouwen op maat? Koop je een te renoveren huis of is je huidige woonst aan een totaalrenovatie toe? Geen zorgen. We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Als totaalaannemer zorgt Conqor zorgt voor de volledige uitwerking en realisatie van jouw (ver)bouwproject.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons