Brugs karakter in een nieuw jasje

 
 
 
 

In een deelgemeente van Brugge realiseerde Conqor een mooi investeringsproject. De Brugse karakteristieke woning werd heel grondig gerenoveerd met respect voor het authentieke karakter. Eigenzinnig, uniek, 100% Conqor!

Het pand sprong onmiddellijk in het oog van de investeerder. De locatie en het unieke Brugse karakter zijn twee grote eyecatchers van de woning. Conqor ging doordacht te werk om de woning in zijn volle eer te herstellen. Enkel de beschermde gevel werd behouden en onderging de nodige facelift. De rest van de woning werd gestript en kreeg een strakke, hedendaagse uitbouw. Dankzij de gevelrenovatie, de nieuwbouw elementen en de subtiele authentieke accenten in de woning is deze vernieuwbouwwoning niet zomaar een investeringsproject.

Als totaalaannemer streven wij telkens naar eigenzinnige projecten van totaalrenovatie tot nieuwbouwprojecten. De her opwaardering van de Brugse woning was Conqor dan ook op het lijf geschreven. Heden en verleden samen brengen tot een perfecte symbiose is het mooie verhaal achter dit project. In de inkom vind je een leuke karakteristieke tegel terug die het verleden van de woning mooi weerspiegelt. De zeer ruime strakke living met leuke bureauhoek reflecteert mooi het heden met focus op een ruime leefruimte. De open keuken met zicht op de aangename tuin maakt de ruimte volledig af.

BOUWEN EN VERBOUWEN

Wil je graag bouwen op maat? Koop je een te renoveren huis of is je huidige woonst aan een totaalrenovatie toe? Geen zorgen. We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Als totaalaannemer zorgt Conqor zorgt voor de volledige uitwerking en realisatie van jouw (ver)bouwproject.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons