Elegante Nieuwbouwvilla in Gent

 
 
 
 

In de rand van Gent, nabij de Leie en omgeven door het groen, is deze strakke nieuwbouwvilla gerealiseerd door Conqor op een perceel van 630m². Als totaalaannemer voerde Conqor alle werken uit, van planning tot oplevering.

Ons team van architecten ontwierp een strak & modern concept waar privacy centraal staat en de nodige connectie met de natuur perfect omarmt. De moderne villa bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, zeer ruime bureau, lichtrijke zithoek en een open keuken met zicht op de tuin. Alsook is er een wasplaats en een aparte berging. Op het verdiep vinden we drie ruime slaapkamers waarvan één met een dressing, twee badkamers, een apart toilet en een extra berging. Kortom, aan alles werd gedacht om een hedendaagse en comfortabele nieuwbouwwoning te creëren. 

JOUW PAND BOUWEN OF VERBOUWEN?

Wil je ook graag bouwen op maat? Of je woning of appartement volledig laten renoveren? We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Ons ervaren Conqor-team geeft je een doorgedreven begeleiding van ontwerp tot oplevering.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons