Stijlvolle totaalrenovatie van Kortrijkse karakterwoning

 
 
 
 

In het bruisende Kortrijk renoveerde Conqor dit karaktervol pand. Als totaalaannemer voerde Conqor alle werken uit, van planning tot oplevering.

HARMONIE TUSSEN NIEUW EN AUTHENTIEK

De karaktervolle gevel van deze woning werd volledig in ere hersteld met respect voor het originele karakter met moderne toevoeging. Alle ramen werden heringedeeld zodat de buitengevel nog meer tot zijn recht komt. De voorzijde met strakke indeling van voordeur en aansluitend inpandige garage zorgen voor een eigenzinnige twist.

De binnenzijde van de hoekwoning werd gestript tot op de ruwbouw. De verouderde woning was gekenmerkt door verouderde technieken en een opeenvolging van kleine kamers en weinig lichtinval. Doorheen de volledige woning werden tijdens de totaalrenovatie de nieuwste technieken toegepast en vele binnenmuren weggenomen om een ruimtelijk geheel te creëren. In de royale inkomhal ervaar je nu een warme welkom dankzij de houten ingemaakte kasten gecombineerd met de statige stalen deur die toegang biedt tot de leefruimte. De mooie, open woonruimte met visgraat parket is een oase van rust. In de keuken vormen hout en marmer de hoofdaccenten, opnieuw stijlvolle en duurzame materialen om het authentieke karkater van het pand extra in de verf te zetten. De bewoners kunnen in alle privacy genieten van de royale binnentuin. Je waant je zowaar in het heerlijke zuiden.

De neutrale maar stijlvolle trap is de blikvanger die je begeleidt naar het eerste en tweede verdiep met meerdere slaapkamers en badkamers. De strakke en minimalistische lijnen van de trap zijn een mooie toevoeging aan de tijdloze elegantie van de hoekwoning.

Het resultaat van deze Conqor totaalrenovatie is een prachtig pand met de nodige allure, hedendaags comfort en subtiele details naar het verleden van de statige woning.

JOUW PAND BOUWEN OF VERBOUWEN?

Wil je ook je woning of appartement volledig laten renoveren? Of wil je graag bouwen op maat? We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Ons ervaren Conqor-team geeft je een doorgedreven begeleiding van ontwerp tot oplevering.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons