De patio als lichtbron

 
 
 
 

TOTAALRENOVATIE VAN EEN UNIEKE WONING IN HET CENTRUM VAN GENT

In de gezellige en pittoreske buurt van het Patershol renoveerde CONQOR, aannemer voor totaalrenovaties, deze unieke woning met respect voor het originele karakter.

AUTHENTIEKE BURGERWONING

Bij dit renovatieproject lag de focus op het creëren van ruimte binnen de bestaande contouren. Het gelijkvloers werd uitgebreid en is als het ware één grote ruimte geworden met de patio als centrale buitenruimte. Rondom de patio zijn de grote ramen prominent aanwezig. Hierdoor is er een open gevoel met veel natuurlijk licht, maar blijven de ruimtes tegelijkertijd heel gezellig. De patio vormt de bron van licht voor het gelijkvloers en de bewoners kunnen op elk moment genieten van een windvrij terras. De keuken staat in verbinding met de eethoek en is indrukwekkend zonder verlies van functionaliteit. Op de bovenverdieping bieden de badkamers een luxueus comfort van het vrijstaand bad tot de stijlvolle inloopdouche.

JOUW WONING OF APPARTEMENT RENOVEREN?

Wil je ook je woning of appartement laten renoveren? We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Ons ervaren team geeft je een doorgedreven begeleiding van ontwerp tot oplevering. Je persoonlijke projectleider neemt al je zorgen weg.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons