Wisselwerking tussen nieuw en authentiek

 
 
 
 

TOTAALRENOVATIE VAN EEN AUTHENTIEK PAND IN GENT

In het gezellige Gent, gekenmerkt voor haar eeuwenoude prachtige gevels, renoveerde Conqor recent dit authentieke pand. Als totaalaannemer voerde Conqor alle werken uit, van planning tot oplevering.

WISSELWERKING TUSSEN NIEUW EN AUTHENTIEK

De authentieke gevel van deze woning werd volledig in ere hersteld met respect voor het originele karakter. De binnenschil werd gestript tot op de ruwbouw en de eigenaar koos ervoor om het gebouw opnieuw in te delen tot 3 afzonderlijke appartementen. Alle technieken werden vernieuwd en de wanden werden bekleed in lijn met de authentieke moulures en schouw. De vloer met patroontegels was typisch voor die stijl van woning. De bouwheer koos om deze traditie opnieuw toe te passen in verscheidene ruimtes, zoals de inkom en badkamers. In de keuken werd het retro-aspect doorgetrokken met witte keramiektegeltje in hoogglans. De zwarte functionele keukens zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Het resultaat van deze totaalrenovatie is een prachtig pand met verschillende woonentiteiten, hedendaags comfort en een knipoog naar het verleden.

JOUW PAND BOUWEN OF VERBOUWEN?

Wil je ook je woning of appartement volledig laten renoveren? Of wil je graag bouwen op maat? We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Ons ervaren Conqor-team geeft je een doorgedreven begeleiding van ontwerp tot oplevering. 

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons